Switch language:

Novosti

Ostale stranice u kategoriji

Članci u kategoriji

Istragrafika dobitnik nagrade CROPAK 2015 za tehničku izvedbu

petak 15. svibanj 2015.

Nagrađena je serija kutija za KRAŠ praline

Opširnije

Istragrafika dobitnik nagrade CROPAK 2014 za tehničku izvedbu

ponedjeljak 2. lipnja 2014.

Nagrađena je serija kutija za kreme Kozmetika Afrodita, Rogaška Slatina.

Opširnije

Nova investicija u Istragrafici - stroj za ljepljenje složivih kutija

ponedjeljak 14. travanj 2014.

Istragrafika je investicijom u novu,visokoproduktivnu liniju za ljepljenje nastavila širiti kapacitete za proizvodnju ljepljene kartonske ambalaže.

Opširnije

Istragrafika dobitnik nagrade CROPAK i prestižne nagrade WorldStar 2012.

petak 8. lipnja 2012.

Nagrade CROPAK omogućuju dobitnicima nominaciju i u svjetskoj konkurenciji za prestižnu nagradu WorldStar 2012. Istragrafika je aktualni dobitnik nagrade WorldStar u kategoriji prototipa ambalaže za piće, za proizvod Black&Wine

Opširnije

Istragrafika dobitnik dviju nagrada CROPAK

ponedjeljak 9. svibnja 2011.

Najveći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže, Istragrafika, je na festivalu ambalaže FEST.A CROPAK 2011. osvojila nagrade CROPAK u kategoriji "Ambalaže serije proizvoda" za TDR-ove brandove Ronhill Unlimited White i Ronhill Unlimited Blue te u kategoriji "Prototip" za Poklon kutiju za vino i sir.

Opširnije

Istragrafika nositelj znaka "Prijatelj okoliša"

ponedjeljak 14. ožujka 2011.

Istragrafika, najveći proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže u Hrvatskoj koja posluje u sastavu Adris grupe, dobila je od Ministarstva okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, znak zaštite okoliša "Prijatelj okoliša" za svoje proizvode "Kutija VIP", "Kutija Mladina" i "Kutija Solana Pag".

Opširnije

Implementacija HACCP sustava u poslovne procese Istragrafike d.d.

ponedjeljak 28. veljače 2011.

Istragrafika d.d. danas posluje po načelima integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem po normama ISO9001:2008 i ISO14001:2004, za što je i certificirana. Veći se dio proizvodnje Istragrafike danas sastoji od ambalaže za prehrambenu industriju, koja je u direktnom ili indirektnom kontaktu sa hranom. S obzirom na ozbiljnost i visoke zahtjeve takve industrije Istragrafika je prepoznala potrebu za implementaciju sustava za upravljanje sigurnošću hrane (HACCP sustav).

Opširnije

Istragrafika finalist na međunarodnom natjecanju Pro Carton/ECMA Award 2010

srijeda, 22. rujna 2010.

Istragrafika je na ovogodišnjem međunarodnom natjecanju Pro Carton/ECMA Award 2010, za izbor najbolje kartonske ambalaže u konkurenciji svih europskih vodećih proizvođača ambalaže, ušla u finale u kategoriji All Other Food sa svojim proizvodom Nosiljka za pommes frites s držačem za piće.

Opširnije

Josipović: Adris grupa tvrtka kakvu Hrvatska i druge države mogu samo poželjeti

ponedjeljak, 30. kolovoza 2010.

Hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović boravio je u subotu, 28. kolovoza, u Kanfanaru gdje je posjetio Tvornicu duhana Rovinj i Istragrafiku te se tom prigodom susreo s poslovodstvom Adris grupe.

Opširnije

Istragrafika dobila CROPAKOVU nagradu za TDR-ov Ronhill Anniversary Edition

ponedjeljak, 10. svibnja 2010.

Istragrafici je dodijeljena CROPAKOVA nagrada za najbolju tehničku izvedbu za limitiranu seriju Ronhill Anniversary Edition, lansiranu prošle godine u povodu obilježavanja tridesetog rođendana Ronhilla. Istragrafika je dobila nagradu i u kategoriji izrade prototipa za poklon kutiju Black&Wine

Opširnije

Istragrafika – partner FEST.A.CROPAK-a 2010

utorak, 04. svibnja 2010.

FEST.A.CROPAK-a 2010., festival najbolje ambalaže na hrvatskom tržištu, održat će se u Rovinju 6.svibnja 2010. Istragrafika je, kao vodeći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne ambalaže, prepoznala svoju ulogu predvodnika razvoja hrvatske ambalaže, te je službeni partner festivala.

Opširnije

Certifikati

ISO certifikati

press cliping

zadnja izmjena 08. ožujka 2010.

Istragrafika prešla na brzu hranu

08. ožujka 2010.

Glas Istre

Ne bi li preduhitrili manje narudžbe zbog smanjene prodaje u redovima svojih kupaca, u Istragrafici, vodećoj regionalnoj tvornici kartonske ambalaže, potražili su nove tržišne putove.