Switch language:

Ostale stranice u kategoriji

Istragrafika dobitnik dviju nagrada CROPAK

Rovinj, 09.05.2011.

Najveći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže, Istragrafika, je na festivalu ambalaže FEST.A CROPAK 2011. osvojila nagrade CROPAK u kategoriji "Ambalaže serije proizvoda" za TDR-ove brandove Ronhill Unlimited White i Ronhill Unlimited Blue te u kategoriji "Prototip" za Poklon kutiju za vino i sir.

Pakiranje Ronhill Unlimiteda je izrađeno najsuvremenijim tehnikama tiska uz korištenje hologramskih folija koje dočaravaju 3-D efekt, dok iskorak u dizajnu predstavlja i novi interaktivni element na poleđini pakiranja – QR kod, koji omogućuje komunikaciju s online svijetom jednostavnim očitavanjem koda mobilnim telefonom. Ronhill Unlimited je prvi duhanski brand s QR tehnologijom a njegovo interaktivno pakiranje donosi revolucionarni spoj dizajna i tehnologije.

U 2010. godini, Istragrafika, koja posluje u sastavu Adris grupe, ostvarila je 134 milijuna kuna prihoda od prodaje roba i usluga te rast izvoza za više od 30 posto. Uspješnu poslovnu suradnju ostvaruje s mnogim inozemnim partnerima poput Beirsdorfa, Carlsberga, Droge Kolinske, Crystal Bohemie i drugih, a kvalitetu Istragrafike prepoznale su i vodeće hrvatske tvrtke, poput Saponije, Dukata, Cedevite, T-Mobilea, Zvijezde, Kraša, Leda i ostalih.

FEST.A CROPAK središnji je događaj u ambalažnoj industriji Hrvatske i regije, čiji je cilj promovirati, istaknuti i nagraditi proizvođače, dizajnere i korisnike ambalaže te poticati konkurentnost unutar struke. Na natječaj je pristiglo više od 170 proizvoda u 11 kategorija, pa osvajanje nagrade Istragrafike potvrđuje njenu tehnološku, inovacijsku i tržišnu prednost.

Kontakt za medije
Kristina Miljavac
099 3172306

Certifikati

ISO certifikati