Switch language:

Ostale stranice u kategoriji

Istragrafika dobitnik nagrade CROPAK 2015 za tehničku izvedbu ambalaže KRAŠ Praline

Rovinj, 17. svibnja .2015.

S ponosom Vas obavještavamo da je Istragrafika, kao vodeći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže, na festivalu ambalaže FEST.A CROPAK 2015. Osvojila nagradu CROPAK za najbolju ambalažu u kategoriji Tehnička izvedba.

Nagrađena je serija vrećica za KRAŠ Praline. Ambalaža je u potpunosti izvedena upotrebom nisko – migrirajućih UV boja i lakova koje omogućuju tisak bez otapala i na taj način smanjuje negativan utjecaj na okoliš . Nisko-migrirajuće UV boje su bezmirisne prehrambene boje s izvrsnim mehaničkim i kemijskim svojstvima te s migracijom čestica unutar zakonske regulative EU. Metalizirani karton GC kvalitete u potpunosti je u skladu s važećim EU direktivama zdravstvene i ekološke ispravnosti. Upotrebom navedenih materijala postigao se visoko kvalitetan ekskluzivan efekt i zadovoljila zdravstvena ispravnost proizvoda. Zahtjevnost ovog proizvoda očituje se i u prilagodbi procesa ljepljenja automatskog dna ovog nestandardnog oblika kutije. .

Zahtjev kupca za atraktivnom kartonskom vrećicom prilagodili smo tehnološkim mogućnostima strojnog pakiranja s posebnim naglaskom na orginalnost oblika i jednostavnost upotrebe ( automatsko dno za brzo slaganje kutije i mogućnost ponovnog zatvaranja kartonske vrećice). Konstrukcija ambalaže također u potpunosti osigurava jednostavno zatvaranje i ponovno otvaranje bez narušavanja estetskog dojma.Kontakt za medije
Kristina Miljavac
099 3172306

Certifikati

ISO certifikati