Switch language:

Ostale stranice u kategoriji

Istragrafika – partner FEST.A.CROPAK-a 2010

03.05.2010

FEST.A.CROPAK-a 2010., festival najbolje ambalaže na hrvatskom tržištu, održat će se u Rovinju 6.svibnja 2010. Istragrafika je, kao vodeći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne ambalaže, prepoznala svoju ulogu predvodnika razvoja hrvatske ambalaže, te je službeni partner festivala.

Enis Kancelir, direktor Istragrafike i predsjednik Zajednice ambalažera otvorit će festival uvodnim predavanjem o stanju u ambalažnim industrijama Hrvatske i svjetskim trendovima. FEST.A.CROPAK organizirali su i utemeljili Institut za ambalažu i tiskarstvo, tvrtka Tectus i stručni časopis Ambalaža.

Nagrade CROPAK dodjeljuju se u sedam kategorija - Tehnička izvedba ambalaže, Ambalaža hrvatskog proizvoda/serije, Ambalaža inozemnog proizvoda/serije na hrvatskom tržištu, Ambalaža s prepoznatljivim vizualnim identitetom Hrvatske, Dizajn ambalaže, displeja, etikete i privjesnice hrvatskog proizvoda/serije, Prototip i Eko CROPAK.

Osim nacionalnih kategorija, nagrada će se uručiti i za najbolju ambalažu na tržištu regije – REGPAK 2010. Dobitnici nagrada imaju priliku natjecati se na WorldStaru, natječaju za najbolju ambalažu na svijetu.

Certifikati

ISO certifikati