Switch language:

Pismo direktora

Više od 50 godina predanog rada Istragrafici je donijelo zasluženu poziciju najvećeg hrvatskog proizvođača i izvoznika komercijalne ambalaže. Neprocjenjiv spoj tradicije i najmodernije tehnologije za proizvodnju ambalaže jamči sigurnost i kvalitetu izrade zahtjevnih proizvoda svojim klijentima.

Ambalaža postaje sofisticiran i sve zahtjevniji proizvod pa kupci s pravom traže maksimalne učinke novih tehnologija. Preseljenjem u Kanfanar, na jednoj smo lokaciji posložili logički proizvodni slijed, ostvarili produktivnost i s ponosom možemo reći da smo spremni udovoljiti najzahtjevnijim tržištima. Povećanjem proizvodnje i prihoda unaprijedili smo naše poslovanje na domaćem i inozemnom tržištu te učvrstili svoju poziciju.

Poboljšanje poslovnih rezultata posljedica je i neprestanih ulaganja u tehnološke i organizacijske sustave, što Istragrafiku čini dinamičnom, inovativnom i kreativnom tvrtkom čije ambalaže dodaju vrijednost gotovom proizvodu.

Zahvaljujući najmodernijoj tvornici komercijalne kartonske ambalaže u regiji, jasnoj viziji budućnosti i strategiji za ostvarenje zadanih ciljeva, Istragrafika će i dalje držati poziciju najvećeg hrvatskog proizvođača i izvoznika komercijalne ambalaže. Brojna domaća i međunarodna priznanja, ali i dugogodišnje povjerenje kupaca najbolji su dokaz naše kvalitete i predanosti radu.

Enis Kancelir

mr. Enis Kancelir

direktor Istragrafike

Enis Kancelir