Switch language:

Ostale stranice u kategoriji

O tehnologiji

U Kanfanaru je postavljena najmodernija te po kapacitetu najmoćnija linija za tiskanje i visokosjajno lakiranje, “Roland 900”. Stroj pruža mogućnost tiska šest boja u jednom prolazu i to na arcima velikog formata. Opremljen je gotovo svim tehnološkim dodacima raspoloživim na tržištu koji jamče visoku kvalitetu tiska, kao i kontrolu samog procesa, pri čemu se ističe uređaj za lakiranje i postizanje visoke razine sjaja. Preko Pecom sustava umrežen je s pripremom proizvodnje (“prepress”), a maksimalna mu je brzina 13.000 araka/h.

Osim Rolanda 900 i Rolanda 700, u Kanfanaru je instalirana i najnovija linija za tisak u B1 formatu, proizvođača KBA. Investicija teška više od 2 mil. eura sadrži šest agregata za tisak i agregat za visokosjajno lakiranje te brojne tehnološke dodatke za održavanje visoke kvalitete tiska, dostupne na suvremenom tržištu. Po tehnološkim mogućnostima istovjetna je po formatu nešto većem Rolandu 900, ali znatno veće brzine rada.

Najnovija tiskarska linija rezultirala je dodatnim povećanjem produktivnosti koja je sada na razini istovrsnih europskih tvrtki.

“Istragrafika” je postala najmodernija tvornica kartonske ambalaže u regiji, a proizvodnja se, s dosadašnjih 7, povećala na 8 tisuća tona.

Programi za digitalnu pripremu

Priprema rada

Stalna orijentacija prema našim kupcima i njihovi vrhunski zahtjevi omogućili su nam razvoj digitalne obrade podataka koji podržava samo visoku kvalitetu rada, alata i uređaja koji su neophodni za realizaciju zahtjevnih proizvoda kao što je...

Opširnije

Strojevi za tiskanje

Strojevi za tiskanje

Proces tiska se vrši na strojevima za tisak i lakiranje najnovijih generacija sa računalnom kontrolom dotoka boje (tzv. CCI) i automatskim podešavanjem i korekcijom nijansi boja na otisku, što pridonosi najvišoj kvaliteti naklade.

Opširnije

Stroj za kaširanje

Kaširanje

Kaširanje je proces lijepljenja tiskanog arka na arak valovitog kartona radi postizavanja veće čvrstoće ambalaže. Pri tome su moguće razne kombinacije kaširanja sa papirima, kartonima raznih vrsta i gramatura,...

Opširnije

Strojevi za štancanje, pregovanje, utiskivanje i perforiranje kartona

Štancanje, pregovanje, utiskivanje i perforiranje kartona

Štancanje je postupak izrezivanja kartona ili kaširanog valovitog kartona pomoću...

Opširnije

Strojevi za rezanje

Rezanje

Ambalaža koja se tiska na papiru u pravilu se mora na brzorezaču (nož) izrezati u komade...

Opširnije

Strojevi za lijepljenje

Ljepljenje

Lijepljenje prozora (PE, PVC i sl.) kod kutija koje su dizajnirane sa otvorima...

Opširnije

Informacijski sustav

Informacijski sustav

Osim stalnih ulaganja u tehnologiju, “Istragrafika” je bila i među prvim tvrtkama u...

Opširnije

Sva naša znanja

Za više informacija o našim uslugama
i ponudi kontaktirajte:

Marko Despo, dipl. oec,
Voditelj prodaje

telefon: +385 (52) 844 808 fax: +385 (52) 844 973 GMS: +385 (98) 98 340 245 e-mail: marko.despot@istragrafika.hr